/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

16 companii vinicole din Moldova participă la una dintre cele mai mari expoziții de vinuri - „Top Wine China”

22 mai 2018, ora 10:42

La Expoziție și-au prezentat producția companiile vinicole Cricova, Mileştii Mici, Rădăcini, Imperial Vin, Basavin, Carpe Diem, Vinăria din Vale, Chateau Vartely, Garling, Bostavan, Purcari, Grada Vine, Migdal-P, Asconi, Castel Mimi şi Glasonia, care prezentă vizitatorilor peste 80 de tipuri de vinuri de soiuri clasice și autohtone.

„Ne bucură faptul că experţii şi vizitatorii chinezi apreciază calitatea şi competitivitatea vinurilor oferite de companiile vinicole din Republica Moldova, demonstrând un interes viu vizavi de pavilionul nostru. Mai mult, expoziţia este mediatizată la posturile de televiziune locale şi revistele de specialitate, aspect foarte important pentru crearea vizibilităţii vinurilor din Republicii Moldova”, a specificat ambasadorul Republicii Moldova în China, Denis Jelimalai.

„Top Wine China” este una dintre cele mai mari expoziții din China dedicată vinurilor și băuturilor alcoolice. În cadrul expoziției sunt expuse vinuri din mai multe țări ale lumii, inclusiv Franța, Argentina, Chile, Spania, Australia, Uruguai, Italia, Germania, Noua Zelandă, etc. Ediția din acest an este vizitată zilnic de mii de vizitatori, inclusiv experţi, importatori, distribuitori, jurnalişti, bloggeri, amatori ai vinurilor de calitate şi potenţiali parteneri de afaceri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram