/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Chirtoacă susține că Plahotniuc ar fi scos-o abuziv pe Herța de la Apă-Canal

missing
22 mai 2018, ora 15:58

„Domnule Plahotniuc, eu am numit-o pe Veronica Herța director la Apă-Canal, dumneata ai capacitate, curaj, bărbăție să ieși acum și să spui că ai scos-o abuziv, cu presiuni și amenințări pe Veronica? De ce te ascunzi, doar ai toată puterea? Dumneata, cu „imperii” în toate domeniile dai afară din serviciu o mamă care crește de una singură un copil, și nu o incompetentă, dar pe cea mai bună în domeniu”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că la scurt timp după ce Veronica Herța a anunțat că și-a dat demisia de la Apă-Canal Chișinău, furnizorul de apă anunță că a fost numit un nou Comitet de conducere, iar Valeriu Meșca este noul director.

În perioada 2005-2016 a fost director general Î. S. „Fabrica de sticlă” Chișinău, iar în 2011 a fost decorat cu ordinul Gloria Muncii. A absolvit Universitatea Tehnică din Chișinău, facultatea mecanică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram