/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO. VIDEO/ Singur lângă Arcul de Triumf. Socialistul Ceban l-a așteptat pe Năstase la dezbateri

missing
22 mai 2018, ora 17:54

ra 12:00 – ceasul Arcului de Triumf a început să bată. Ion Ceban, cu un maldăr de mape la picioare, își aștepta oponentul la dezbateri: „Eu încă îl aștept pe Andrei. Eu sper că va da dovadă în primul rând de curaj”.

Când a înțeles că Andrei Năstase nu mai vine, socialistul a transformat dezbaterile planificate într-o conferință de presă la care a vorbit despre planurile sale: „Vom desfășura un audit complex a tuturor subdiviziunilor municipale. Vom transmite în regim online toate ședințele”.

În acel timp, Năstase era la o întâlnire cu medicii de familie din sectorul Botanica și transmitea evenimentul live pe pagina sa de Facebook: „Esențial este și am spus-o și data trecută, este că medicii de familie și medicii în general trebuie susținuți, trebuie ajutați, trebuie ajutați pentru că, la ceea ce se întâmplă astăzi în sistemul medical este nedrept, este nedrept”.

La scrutinul de duminică, pentru Ion Ceban au votat aproape 41 la sută din alegători, iar pentru Andrei Năstase – 32,2 procente.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram