/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Clipe numărate până la duelul dintre „Zimbru” și „Milsami”. Organizatorii promit un spectacol neobișnuit

22 mai 2018, ora 19:06

Cei de la FC Zimbru au declarat că acest meci, pentru ei este foarte important. Jucătorii vor să demonstreze lumii fotbalistice și întregii societăți că Zimbru își merită locul la cupele europene.

„Știm orice detaliu mic cea ce ține de Milsami, cu atât mai mult că am întâlnit echipa la etapa trecută în campionat. Jucătorii sunt apți, slavă domnului sunt sănătoși și sunt convins că vor da tot ce au mai bun și chiar mai mult”, a menționat Vladimir Aga, antrenor principal Zimbru.

Și reprezentanții FC Milsami au menționat importanța acestui meci atât pentru ei, cât și pentru orheieni în general.

„Avem nevoie să câștigăm trofeul, n-am câștigat trofeul demult la Milsami și e important asta, e finala cupei. În echipă sunt foarte mulți jucători care nu că n-au câștigat cupa dar ei nici nu au jucat finala de aceea motivația e foarte mare”, susține Veaceslav Rusnac, antrenor principal FC Milsami.

Pe lângă fotbal de calitate, organizatorii susțin că la Finala Cupei Moldovei Orange ne așteaptă și un spectacol deosebit.

„Mâine se așteaptă o coregrafie din partea fanilor sectorului Zimbru, una care n-a mai existat până acuma în istoria fotbalului moldovenesc”, a declarat Sevastian Botnari, director general FC Zimbru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram