/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Vindeau buletine și permise de conducere bulgărești false. Prețul falsurilor varia între 400 şi 500 euro

missing
22 mai 2018, ora 09:34

În cadrul investigaţiilor, poliţiştii au achiziţionat buletine de identitate şi permise de conducere false bulgăreşti, preţul cărora varia între 400 şi 500 euro.

Recent, în urma percheziţiilor la figuranţi, au fost depistate buletine de identitate, paşapoarte, permise de conducere, procuri din numele autorităţilor bulgare cu semne de falsificare.

Totodată, au fost depistate şi ridicate înscrisuri de ciornă, calculatoare, telefoane şi mijloace băneşti, obţinute în rezultatul activităţii infracţionale.

Documentele ridicate urmează a fi supuse expertizei pentru stabilirea veridicității acestora.

Dacă va fi găsită vinovată, persoana riscă amendă în mărime de la 550 la 950 unităţi convenţionale, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau privare de libertate pînă la 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram