/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Alegeri locale: Andrei Năstase s-a angajat să scoată barierele și stâlpii retractabili din curțile blocurilor

missing
23 mai 2018, ora 17:39

În fața camerelor, Năstase s-a angajat să elimine toate barierele care limitează circulația cetățenilor prin oraș: „Vă promit cu toată responsabilitatea că, în calitate de primar al municipiului Chișinău, vom avea un oraș care va fi redat oamenilor, locuitorilor. Un oraș care să fie al nostru, al tuturor unde nu vom mai avea garduri, bariere instalate ilegal”.

Năstase spune că majoritatea barierelor din capitală sunt instalate ilegal: „Există cadrul normativ care ne spune exact unde se instalează aceste bariere și acești stâlpi, dar nicidecum pe spațiile publice”.

În primul tur al alegerilor locale, din cei peste 600 de mii de cetățeni cu drept de vot din Chișinău, pentru Andrei Năstase au votat puțin peste 71 de mii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram