/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Unde sunt cei 30.000 de sirieni din alegerile prezidențiale? Deputat socialist: „Când ultima dată ați fost în mall, la etajul patru?”

missing
23 mai 2018, ora 10:54

Întrebat de Natalia Morari de unde știe despre cei 30.000 de sirieni, Bolea a menționat că despre acest lucru au vorbit mass-media

„Nu știți unde sunt sirienii prin Chișinău? Când ultima dată ați fost în mall la etajul patru? Pot să vă fac o mică excursie în mall la etajul patru. Dacă era să ajungă președinte era să îi aducă, dar nu a ajuns. Vorbesc serios”, a spus Bolea în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari”.

Deși aparatul cancelarului german Angela Merkel a negat că Maia Sandu ar fi promis să aducă cei 30.000 de sirieni, Bolea susține că Merkel ar fi putut să o facă post factum.

Menționăm că informația despre sirieni a apărut inițial pe un site de pamflete, care ulterior a fost mediatizată de mai multe site-uri. Informația a fost difuzată și prin intermediul ziarelor și pliantelor electorale ale Partidului Socialiștilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram