/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Dodon ar fi zburat la Sank-Petersburg la bordului unui avion de lux, achitat de un businessman rus

24 mai 2018, ora 13:43

Președinția susține însă că a cheltuit mijloace financiare pe acest zbor, ci, din contra, ar fi economist pentru că nu a achitat nici un bănuț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al președinției, Maxim Lebedinschi, marți, la Chișinău a venit într-o vizită Andrei Nazarov, care a avut o întrevedere cu președintele.

„Delegația principală la forumul economic a plecat, miercuri, la Sankt Petersburg, împreună cu businessmanul rus, unde astăzi va avea loc o întrevedere lărgită a Președintelui Republicii Moldova cu oamenii de afaceri din componența organizației „Delovaia Rossia”, al cărei președinte este domnul Nazarov”, menționează Lebedinschi.

Astfel, pentru că la bordul avionului erau locuri libere, Igor Dodon a zburat la Sankt-Petersburg îpreună cu delegația lui Nazarov.

Dodon a zburat la bordul unei aeronave de model Bombardier Challenger 850, iar potrivit flightradar, pentru că are interdicție de a survola spațiul aerian a Ucrainei, avionul rusesc a zburat prin România, Ungaria, Slovacia, Polonia, Lituania, Letonia și Estonia, pentru a ajunge la Sankt-Petersburg.

Foto: Omega.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram