/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Ceban vorbește cu Năstase prin panouri publicitare: „Andrei, nu fugi de dezbateri”. Ce spune candidatul PPDA?

missing
24 mai 2018, ora 19:12

După ce a refuzat, în două rânduri, invitația lui Ion Ceban de a se prezenta la dezbateri în fața Arcului de Triumf, ieri în oraș au apărut câteva panouri plasate de socialiști.

„Da, sunt panourile noastre pentru că altfel noi nu ajungem să comunicăm, dumnealui nu răspunde nici la mesaje, nici la telefoane, dumnealui nu răspunde la interviurile pe care le lansam în spațiul public. Eu nu știu dacă ați văzut dvs echipa dumnealui, eu cu mare drag aș fi vrut să mă întâlnesc cu acești oameni și eu chiar cred că este bine să vină aici, să discutăm”, a menționat Ion Ceban.

Candidatul Platformei DA, Andrei Năstase, a spus că panourile lui Ceban sunt risipă de bani: „Nu le-am văzut decât pe Facebook, dar dacă sunt adevărate, atunci denotă disperarea acestui candidat și o risipă inutilă de bani. Acum trebuie de verificat de unde au venit toți acești bani, dacă au venit tot din Bahamas sau sunt banii furați de la cetățenii Republicii Moldova, de asta ar trebui să se ocupe Procuratura și altele”.

„E lupta pentru putere, e normal să fie diferite panouri chiar dacă nu știu gramatical corespund întru totul”.

„Mie nu prea îmi plac acestea, în general nu are importanță ce este scris pe ele, eu cred că inscripțiile trebuie să fie în locuri speciale pentru că strică imaginea orașului”.

„E informația pentru oameni că merge ceva în oraș”.

Un astfel de panou publicitar, amplasat în Chișinău costă, în medie, de la 250 până la 450 de euro pe lună.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram