/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Plahotniuc, în calitate de invitat de onoare la un eveniment din Londra. „Am prezentat obiectiv situația din Moldova”

26 mai 2018, ora 13:05

Potrivit unui comunicate de presă, în cadrul evenimentului cu tema „Moldova și Occidentul: discuții cu Vladimir Plahotniuc”, liderul PDM a prezentat situația din țara noastră, reformele demarate și bazele creșterii economice înregistrate în ultimii doi ani.

De asemenea, liderul Coaliției de guvernare de la Chișinău a vorbit despre întregul context geopolitic în care se desfășoară activitatea actualei guvernări.

„M-am simțit onorat de invitația pe care am primit-o și m-a bucurat mult faptul că am avut ocazia să prezint, în primul rând, obiectiv, situația politică și geopolitică în care guvernăm în Republica Moldova. În al doilea rând, am avut ocazia să discutăm teme de interes național și regional, implementarea reformelor și, desigur, alegerile parlamentare din toamnă”, a afirmat Vlad Plahotniuc.

În cadrul întrevederii a fost abordată și situația din regiunea transnistreană, cu accent pe progresul pe care Republica Moldova l-a făcut prin semnarea recentă a celor cinci protocoale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram