/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Dorin Damir, președintele FEA, a venit cu o declarație după ce doi sportivi K1 ar fi ucis în bătăi un bărbat

28 mai 2018, ora 17:29

„Ambii suspecți, la moment, nu sunt nici sportivi membri ai Federației K-1 de Amatori, nici participanți ai proiectelor organizate de FEA. Aurel Ignat, de mai bine de un an, nu mai are nici o legătură cu activitatea asociației FEA și nici nu mai participă la turneele organizate de noi. Acum un an, sportivul însuși a decis să ne părăsească și să participe într-o altă organizație. Al doilea sportiv suspectat de acțiuni ilegale, Mihail Pîrgaru, de asemenea nu este membru al Federației WAK-1F RM”, se menționează în mesajul publicat pe site-ul FEA.

Asociația condusă de Damir susține că este „împotriva oricăror acte de violență, cu atât mai mult din partea sportivilor” și fac apel la organele competente să realizeze o anchetă obiectivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram