/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Autoritățile vor să creeze stații pentru taximetriști. Șoferii salută inițiativa

28 mai 2018, ora 18:42

„Chiar aici vis-a-vis de primărie este un buzunar special amenajat și ne propunem aici să amenajăm o zonă specială pentru taximetriști. Au mai fost identificate câteva astfel de zone, dar să vedem cum merge ca proiect-pilot”, a menționat Ruslan Codreanu, primar interimar.

„Aceste zone vor fi marcate prin indicatoare rutiere și aceste indicatoare pot fi comandate la întreprinderea noastră municipală Exdrupo care le va monta pe aceste adrese și în caz de necesitate vom marca și cu vopsea”, susține Vitalie Butucel, șef direcția transport public.

Taximetriștii abia așteaptă noile parcări.

„Taxiul trebuie să aibă locul lui, dar așa – vine fiecare și face cum vrea. Asta este normal. Stăm la fiecare colț”.

„Numaidecât, pentru noi numaidecât, eu sunt de acord cu asta. Nu avem loc, ar trebui numaidecât”.

„Nu avem unde ne parca, unde ne-am parca întotdeauna încurcăm la cineva”.

Autoritățile municipale promit surprize și pentru șoferii mașinilor personale. Bunăoară, pe strada Lev Tolstoi va apărea o bandă suplimentară, iar după încheierea reparației pe bulevardele Ștefan cel Mare, Negruzzi și Alecsandri, va începe separarea trotuarului de partea carosabilă.

Reporter: Carolina Russu
Imagine: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram