/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Iurie Dondiuc, restabilit în funcția de director a Spitalului nr. 1, după ce a fost demis de Silvia Radu

28 mai 2018, ora 16:46

După ce a fost restabilit în funcție, Dondiuc va încasa doar salariul pentru perioada în care a lipsit de la muncă. Instanța nu a admis încasarea prejudiciului moral și cheltuielile de judecată. Deși decizia este cu drept de atac, Iurie Dondiuc ne-a spus că nu are timp să umble prin instanțe.

„Eu îmi continui activitatea. De la cine să cer despăgubiri? De la stat? De la Spital? Statul și spitalul nu este vinovat cu nimic. Instanța a decis ca timpul în care am lipsit să-mi restituie salariul, asta este suficient. Să rămână pe conștiința celor care … mă rog. Dar, nu mai cer nimic. N-am când – avem foarte mult de lucru”, a menționat Iurie Dondiuc.

Oficial, Silvia Radu l-a demis pe Iurie Dondiuc invocând „controlul slab asupra activității subdiviziunilor spitalului”. De cealaltă parte, Dodniuc susține că până atunci nu a avut nici o sancțiune disciplinară, iar activitatea i-a fost analizată inclusiv de minister.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram