/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Bărbatul omorât în bătăi de un grup de sportivi K1, înmormântat. Văduva: „Am să merg până la capăt”

29 mai 2018, ora 13:22

Victima a fost înmormântată la Orhei. Soția acestuia, devastată de durere, a declarat că își va face face dreptate în instanță. „A fost o bătaie tare mare. Am avut de suferit eu și familia mea, soțul meu. Aș vrea să fie trași la răspundere toți ucigașii să fie pedepsiți după numele legii. Și atât. Am să merg prin instanță până la capăt, să fie pedepsiți în numele legii,” a declarat văduva la înmormântare.

Reamintim că, incidentul a avut loc pe 19 mai. Tânărul Sergiu Bejenari a ajuns la spital în comă după ce a fost bătut cu bestialitate în fața unui club de noapte din centrul capitalei. La sfârșitul săptămânii trecute, bărbatul a murit pe patul de spital. El a lăsat în urma un băiat de 7 ani.

Au fost reținuți doi suspecți, sportivii Mihail Pîrgaru și Aurel Ignat. Unul din ei a fost deja plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. În fața instanței, suspectul s-a declarat nevinovat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram