Serghei Bejenari, tânărul în vârstă de 30 de ani, care a decedat vineri, 25 mai, la Institutul de Medicină de Urgență după ce ar fi fost bătut de un grup de sportivi K1 în fața unui centru comercial din Chișinău, a fost petrecut astăzi pe ultimul drum.

Victima a fost înmormântată la Orhei. Soția acestuia, devastată de durere, a declarat că își va face face dreptate în instanță. „A fost o bătaie tare mare. Am avut de suferit eu și familia mea, soțul meu. Aș vrea să fie trași la răspundere toți ucigașii să fie pedepsiți după numele legii. Și atât. Am să merg prin instanță până la capăt, să fie pedepsiți în numele legii,” a declarat văduva la înmormântare.

Reamintim că, incidentul a avut loc pe 19 mai. Tânărul Sergiu Bejenari a ajuns la spital în comă după ce a fost bătut cu bestialitate în fața unui club de noapte din centrul capitalei. La sfârșitul săptămânii trecute, bărbatul a murit pe patul de spital. El a lăsat în urma un băiat de 7 ani.

Au fost reținuți doi suspecți, sportivii Mihail Pîrgaru și Aurel Ignat. Unul din ei a fost deja plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. În fața instanței, suspectul s-a declarat nevinovat.