/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Chirtoacă, supărat pe procuror. Fostul edil a recuzat procurorul pentru că ar fi insultat CEDO

missing
29 mai 2018, ora 19:05

La Curtea de Apel în ședință, la pauza între ședințe, a spus CEDO- h*edo, ceea ce este o insultă la adresa Curții Europene a Drepturilor Omului”, afirmă Dorin Chirtoacă, ex-primar al Capitalei.

Fostul edil l-a mai acuzat pe procurorul Dumitru Robu și de abuz în serviciu.

Nu respectă legea, nu respectă absolut nimic, nici prezumpția de nevinovăție și nici atribuțiile care îi revin conform serviciului pe care îl are”, spune Dorin Chirtoacă.

Partea apărării a luat tactica ca prin orice mijloace și mai mult ca atât, după ieșirile și mențiunile făcute de inculpat, mai puțin profesionale, anume de a tărăgăna în continuare examinarea cauzei penale. Ei au încercat pe tot parcursul unui an de zile a procesului penal anume de a denigra și cu orice scop de a mă înlătura din proces”, a declarat Dumitru Robu, procuror.

Astăzi, instanța a continuat audierea omului de afaceri, Alexandr Pincevschi, în cadrul dosarului intentat lui Dorin Chirtoacă, pentru trafic de influență, în legătură cu parcările cu plată. Fostul primar general este cercetat penal, fiind sub control judiciar. Chirtoacă mai este acuzatși de prejudicierea bugetului municipal cu aproape 66 de milioane de lei. Acesta se declară nevinovat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram