În ultima săptămână de campanie electorală, candidatul Andrei Năstase vine cu noi promisiuni. De această dată el și-a asumat angajamentul de a lupta cu construcțiile ilegale din Chișinău.

Năstase a organizat conferința de presă în fața unui șantier din capitală: „Un asemenea caz de construcție dubioasă avem cu miile. Cel puțin două mii de construcții ilegale există astăzi, potrivit anumitor statistici în Chișinău. Peste două mii. Aceste construcții fură din parcurile noastre fură din curțile noastre, fură din trotuarele noastre”.

Iar pentru a schimba lucrurile Năstase a chemat oamenii să participe la vot: „Această mafie trebuie oprită și o putem opri doar împreună cu dumneavoastră. Eu vă invit pe data de 3 iunie să ieșim la vot și să votăm împotriva oligarhiei, împotriva corupției, împotriva sărăciei, împotriva nedreptății care ne-o furnizează zi de zi autoritățile statului și candidații lor coordonați”.

Năstase este sigur că, timp de un an, va reuși să pună bazele unei administrații eficiențe și integre. În această seară el este invitatul emisiunii „Politica Nataliei Morari”, de la TV8. Telespectatorii pot transmite întrebări pe pagina oficială de Facebook a TV8.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!