/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Primele imagini de la bătaia cu implicarea sportivilor K1, care s-a soldat cu decesul unui bărbat

29 mai 2018, ora 20:04

Cei trei bărbați erau în compania a trei domnișoare care s-au prezentat în fața organului de urmărire penală drept iubitele lor. Între ora 03:15 și 03:28, cei trei bărbați au fost snopiți în bătaie de un grup de sportivi de performanță în urma unui conflict iscat între cele două grupuri.

În jurul orei unu, luptătorul de arte marțiale Aurel Ignat ar fi abordat o domnișoară din compania celor trei bărbați, iar angajatul INP ar fi intervenit pentru a-i lua apărarea. Apoi, Ignat și Bradu s-ar fi îmbrâncit, iar în timpul altercațiilor, Ignat ar fi lovit-o neintenționat pe domnișoara în cauza, cea din urmă ar fi căzut și și-a fracturat mâna.

Potrivit sursei citate, spiritele s-ar fi potolit repede, însă peste vreo două ore polițistul s-ar fi întâlnit din nou cu Ignat și ar fi reînceput scandalul. Bărbații ar fi fost dați afară din club, iar ei s-ar fi dus într-o zonă mai întunecată unde au început să se bată. În apărarea polițistului ar fi ieșit și cei doi frați Serghei și Ion Bejenaru.

În timpul altercației, Serghei ar fi avut o bâtă cu care l-ar fi bătut pe Ignat, iar în apărarea celui din urmă ar fi venit alți sportivi, printre care și Mihai Pârgaru și încă o persoană pe care organele de anchetă o caută, fapt confirmat pentru TV8 de procurorul municipal Șaptefrați.

Serghei Bejenaru ar fi fost bătut într-o zonă care nu a căzut sub unghiul camerelor de supraveghere. Acest lucru îl confirmă și administratorul clubului într-un interviu pentru ZDG, dar și agenții de securitate care, puțin după ora 03:30 arată prin gesticulații regiunea unde s-a produs bătaia. În imagini s-ar vedea cum sportivii l-ar fi lovit cu picioarele pe Ion – fratele celui care a murit.

Citește continuarea pe Deschide.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram