/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Tatăl lui Aurel Ignat, primele declarații despre fiul său: „Se simte rău. A primit îngrijiri medicale”

missing
29 mai 2018, ora 17:05

„Nu știm nimic până când nicio informație. Nu am vorbit nimic cu el. știu că a fost complicat, dar nu știm cine e vinovat. El nu a lovit. El a fost bătut și a doua zi a fost internat în spital, 4 zile a stat în spital. Iar peste o zi a mers la poliție. Mi-a spus că l-au bătut acolo. El nu a bătut, pentru el (Aurel) s-au mai implicat niște prieteni. N-a fost acasă după bătaie, el a fost bătut și după care a fost la spital. El era pornit să se odihnească în acea seară. Nu a deranjat el pe nimeni, pe el l-au luat la bătaie niște persoane, printre care și decedatul. Cred ca o sa iasă la iveală totul. Dorin Damir, Constantin Tutu nu au nicio atribuție cu Aurel. El a plecat de la FEA. Țuțu este într-un alt club și Aurel e în alt club – nu au avut nicio treabă. Se simte rău. A primit îngrijiri medicale,” susține Ion Ignat.

Reamintim că, judecătorii au remis un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele lui Aurel Ignat, cel de-al doilea luptătorul K1, bănuit că ar fi ucis în bătăi bărbatul de 30 de ani, în fața centrului comercial Atrium din Chișinău. Ignat a venit singur la politie și s-a predat.

Ședința de judecată a avut loc cu ușile închise. Potrivit reporterului TV8, ședința s-a examinat în lipsa sportivului. Acesta nu a fost escortat în sala de judecată, din motive deocamdată necunoscute.

Încheierea Judecătoriei Rîșcani este cu drept de recurs la Curtea de Apel în termen de trei zile.

Reamintim că, incidentul a avut loc pe 19 mai. Tânărul Sergiu Bejenari a ajuns la spital în comă după ce a fost bătut cu bestialitate în fața unui club de noapte. La sfârșitul săptămânii trecute, bărbatul a murit pe patul de spital. El a lăsat în urma un băiat de 7 ani.

Au fost reținuți doi suspecți, sportivii Mihail Pîrgaru și Aurel Ignat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram