Antrenorul lui Aurel Ignat, Nicanor Trocin, a venit cu un comentariu vis-a-vis de scandalul în care este implicat discipolul său. Acesta susține că îi este complicat să găsească cuvinte potrivite care e să caracterizeze tragedia, dezmățul care s-a petrecut în seara de 18 spre 19 mai, care -a soldat cu decesul lui Serghei Bajenari.

Trocin a venit cu un mesaj de condoleanțe față de familia decedatului, exprimându-și profundul regret de cele întâmplate. „Condamn radical aplicarea procedeelor de lupta față de persoanele pașnice. Mai mult ca atât ireproșabil nu accept comportamentul dezordonat, înjositor, amoral în public. Am dorit să accentuez aceste momente ca lumea să înțeleagă, indiferent de faptul că sunt antrenorul lui Aurel Ignat nu accept un astfel de deznodământ al conflictelor”, a menționat antrenorul.

„Încă o data aceasta situație stupida a demonstrat cât de bolnavă este societatea noastră. Este strigător la cer câtă răutate,invidie, egoism, prostie, bârfeală, ură, cinism cultivă lumea în sufletele lor. Fără pic de genă, simț omenesc, ăștia „educați” arunca cu condamnări la stângă și la dreapta fără să aibă cunoștință elementară de cauză”, a mai menționat Trocin

La final, acesta a venit cu rugăminte față de toate parțile pro și contra. „Dați să încercăm să ne stimăm. Să lăsam organele competente să-și facă meseria echidistant,corect,obiectiv sub toate aspectele ne influențată de efectul turma”, a conchis antrenorul.