/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Antrenorul lui Aurel Ignat a venit cu un mesaj: „Nu accept un astfel de deznodământ al conflictelor”

missing
30 mai 2018, ora 19:36

Trocin a venit cu un mesaj de condoleanțe față de familia decedatului, exprimându-și profundul regret de cele întâmplate. „Condamn radical aplicarea procedeelor de lupta față de persoanele pașnice. Mai mult ca atât ireproșabil nu accept comportamentul dezordonat, înjositor, amoral în public. Am dorit să accentuez aceste momente ca lumea să înțeleagă, indiferent de faptul că sunt antrenorul lui Aurel Ignat nu accept un astfel de deznodământ al conflictelor”, a menționat antrenorul.

„Încă o data aceasta situație stupida a demonstrat cât de bolnavă este societatea noastră. Este strigător la cer câtă răutate,invidie, egoism, prostie, bârfeală, ură, cinism cultivă lumea în sufletele lor. Fără pic de genă, simț omenesc, ăștia „educați” arunca cu condamnări la stângă și la dreapta fără să aibă cunoștință elementară de cauză”, a mai menționat Trocin

La final, acesta a venit cu rugăminte față de toate parțile pro și contra. „Dați să încercăm să ne stimăm. Să lăsam organele competente să-și facă meseria echidistant,corect,obiectiv sub toate aspectele ne influențată de efectul turma”, a conchis antrenorul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram