/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Flashmob în fața primăriei Chișinău: Cer anularea concursului pentru funcția șef al Direcției Educație

missing
31 mai 2018, ora 16:01

Suntem astăzi aici ca să semnalăm o încălcare gravă, primăria municipiului Chișinău a organizat ilegal concursul pentru funcția de șef direcția generală educație, tineret și sport Chișinău. Concursul a fost organizat cu încălcarea punctului 19 din regulamentul aferent pentru numirea în funcții publice. Acest regulament prevede că cel puțin cu trei zile înainte de desfășurarea probelor de concurs, acest lucru trebuie să fie anunțat pe site-ul instituției. Acest lucru nu s-a întâmplat, nici pe data de 28, nici pe 29 – niciun anunț nu a existat pe site-ul primăriei. Și numai pe data de 30, după ce a existat o menționare publică făcută de doamna Maia Sandu primăria a publicat anunțul, dar antedatat, ca și cum el ar fi fost acolo de pe data de 28”, a declarat vicepreședinta PAS, Liliana Nicolăescu-Onofrei.

Participanții la protest erau înarmați cu pancarte pe care scria: „Opriți concursul ilegal”, „Cei 5 erau 3, Guțu și Negrei” și „Opriți politizarea educației”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram