/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Vor cursuri inovative în curriculum. Elevii au susținut proiectul educațional “TwentyTu” printr-un flashmob

31 mai 2018, ora 19:00

Proiectul TwentyTu își propune să ofere cursuri online gratuite pentru mii de elevi din țară în domenii ale viitorului, precum antreprenoriat, robotică, inteligență artificială sau programare interactivă.

Încercăm cumva prin aceste cursuri să ajungem din urmă progresul și să-i învățăm pe copii lucrurile și fenomenele care mișcă lumea înainte”, a declarat Radu Marian, manager de proiect.

Scopul proiectului este ca aceste cursuri să fie disponibile ca discipline opționale în cadrul programului școlar. Adițional, rezultatele obținute ar putea adăuga greutate la nota elevului.

Dacă ei vor finisa un curs TwentyTu, să primească un anumit bonus la nota de bază de la școală”, mai spune Radu Marian.

Proiectul TwentyTu a fost fondat de un centru de excelență și este implementat de Asociația Națională a companiilor IT din Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram