/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Ultimele mesaje ale candidaților. Ion Ceban se aruncă cu promisiuni, iar Andrei Năstase cheamă oamenii la vot

01 iunie 2018, ora 19:10

„Vă promit că problemele Chișinăului vor fi rezolvate. Drumurile se vor repara, pe străzile capitalei va fi ordine, în sezonul rece municipiul va intra bine pregătit. Reiterez și pe această cale angajamentul de a-mi suspenda calitatea de membru al PSRM pe durata exercitării mandatului,” susține Ion Ceban, candidat PSRM.

Când Ceban tocmai și-a încheiat discursul, o femeie a încercat să-și expună nemulțumirile. Când s-a apropiat de tribună – microfonul s-a deconectat brusc.

„Dați-mi voie să vorbesc…”

Și candidatul dreptei pro-europene a susținut o conferință de presă. El a spus ca atacurile mediatice împotriva sa au marcat această campanie.

Au continuat linșajul ce durează deja ani de zile și asta în încercarea disperată de a influența opinia publică scuipând venin peste mine și familia mea. Intenția lor era să mă facă să-mi pierd cumpătul să reacționez dur, să-mi pierd echilibrul. Am nervi de oțel, nu le voi da satisfacție niciodată,” susține Andrei Năstase, candidat PPDA.

Năstase a chemat alegătorii să iasă duminică masiv la vot. „Ieșiți la vot și va fi bine, vă promit acest lucru. Prieteni, a mai rămas niște ore până la așa zisa ziua tăcerii. Eu vă îndemn de pe acum să nu stăm acasă, duminică să ieșim cu prietenii. Să vă îndemnați unii pe alții să ieșim la vot,” a menționat candidatul PPDA.

Pentru alegerile din această duminică în municipiul Chișinău vor fi deschise 306 secții de votare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram