/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cunoaște Japonia în toată splendoarea ei la festivalul Bunkasai de la USM

02 iunie 2018, ora 18:22

Festivalul culturii nipone se va desfăşura timp de două zile (2-3 iunie), iar vizitatorii vor putea lua lecții de limbă japoneză, face cunoștință cu bucătăria japoneză, ceremonia ceaiului, caligrafia japoneză, jocuri și dansuri tradiționale japoneze, muzică, arte marțiale, origami, anime și altele.

Menționăm că Festivalul „Bunkasai – Spiritul Japoniei” este organizat de către Fundația pentru Relații Moldo-Japoneze, în parteneriat cu Ambasada Japoniei în Republica Moldova și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, care a alocat în acest sens 40 mii lei, prin intermediul concursului proiectelor culturale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram