/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Casa lui Gheorghe Cavcaliuc din Trușeni este păzită zi și noapte de subalternii săi

missing
02 iunie 2018, ora 11:12

Ce ascunde acolo Cavcaliuc a încercat să afle activistul civic, Iurie Tesa, care consideră că poliția trebuie să fie în folosul comunității, nu invers. Intenția cetățeanului nu a fost comentată, deocamdată. Iurie Tesa afirmă că în preajma locuinței lui Cavcaliuc se află permanent un echipaj al poliției. Polițiștii i-au spus că nu păzesc pe nimeni, ci doar asigură ordinea publică.

Gheorghe Cavcaliuc are o gospodărie într-un sector de vile, în satul Truşeni. Pe un teren de 12 ari, poliţistul a ridicat nişte construcţii impunătoare. Cavcaliuc a mai cumpărat un lot alăturat de 11 ari, astfel încât deţine în acest sector cam o pătrime de hectar.

Omul şi-a delimitat gospodăria în trei părţi. Pe o bucată de pământ, se pare, intenţionează să facă grădinărit. Casa cu două niveluri ocupă o altă bucată bună din teren. Iar restul spaţiului este destinat relaxării. În zona pentru odihnă colonelul de poliție şi-a făcut piscină. Totul – îngrădit pe de o parte cu un zid înalt, iar pe de alta – cu sârmă ghimpată.

Din 2016, casa se regăsește în declarația de avere a acestuia, însă Cavcaliuc indică o valoare de numai aproximativ 230 de mii de lei, sau puțin peste 11 mii de euro.

Potrivit unei investigații RISE, Cavcaliuc a uitat să indice în declarația sa de avere două apartamente în Chișinău, primite în dar de la părinți pentru cei doi copii ai săi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram