/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Maia Sandu explică de ce se atestă o prezență scăzută la vot a tinerilor

missing
03 iunie 2018, ora 15:52

„Am votat pentru un primar care să administreze corect și eficient resursele municipiului Chișinău, care să îmbunătățească condițiile de viață pentru toți locuitorii municipiului, care să nu ne mintă și să nu ne divizeze în aliații săi și dușmanii săi, care să ne respecte pe toți noi, locuitorii Chișinăului,” a declarat Sandu la ieșirea de la urnă

Sandu susține că noul primar are foarte multă treabă, dar primul lucru care trebuie să-l facă este să-și construiască o echipă. „Sarcinile care-i sunt puse în față pot fi realizare doar împreună cu o echipă foarte bună”, a subliniat lidera PAS.

„Și vreau să-i îndemn pe toți cei care nu au reușit să vina la vot să-și facă datoria, mai sunt câteva ore. E nevoie doar de puțin timp – 15 minute din timpul Dvs. Sper că toată lumea o să-și facă timp să ajungă, pentru că lipsa Dvs. de la urnele de vot ar putea să aibă efecte dramatice pentru noi toți. Indiferent dacă sunt tineri sau mai învârstă, aveți nevoie doar de 15-20 de minute ca să ajungeți la secția de vot. E important să vă folosți de aceste drepturi, pentru că mai târziu ar putea să rămânem fără aceste drepturi”, a mai menționat Sandu.

Lidera PAS a venit și cu o explicație de ce tinerii absentează de la urne. „Trebuie să operăm cu cifre concrete. Un număr foarte mare de tineri sunt plecați din țară și această rată este scăzută, dar dacă raportăm la numărul celor care sunt în țară, păi nu-i atât de mică. Mai multă lume este dezamăgită de politic, inclusiv tinerii, dar faptul că suntem dezamăgiți nu înseamnă că trebuie să rămânem acasă și să-i facem pe cei care ne-au dezamăgit să rămână în funcții, la putere și să facă lucrurile așa cum le-au făcut până acum – foarte prost,” a conchis Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram