/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO. VIDEO/ Poliția cercetează accidentul în care o ambulanță s-a răsturnat în centrul Capitalei

missing
05 iunie 2018, ora 20:17

Accidentul s-a produs luni în jurul orei 20. Bărbatul care conducea autoturismul, dar și martorii care erau în acel moment la fața locului spun că șoferul ambulanței a pornit girofarul și semnalul sonor abia după ce a intrat în intersecție.

„Slava Domnului, oameni morți nu sunt, numai ceea ce s-a întâmplat este strașnic pentru că niciodată nu se acordă prioritate ambulanței. În ultimul moment a apărut salvarea cu viteză și în ultimul moment a pornit semnalul sonor. Conducătorul automobilului spune că el nu a reușit”.

Potrivit serviciului de presă al Spitalului de Urgență, pacienții au fost transportați la spital, doar că nu au avut nevoie de internare: „Pacienții au primit îngrijirile medicale necesare, sunt în afara oricărui pericol și se află la tratament ambulatoriu”.

Poliția capitalei spune că deocamdată nu se știe cine s-ar face vinovat de producerea accidentului: „Urmează să stabilim care dintre șoferi nu a respectat regulile de circulație și din ce cauză s-a produs accidentul rutier. Vor fi ridicate și imaginile de pe camerele de supraveghere și vom stabili care dintre șoferi se face vinovat de comiterea accidentului”.

Marți, pe strada Meșterul Manole din sectorul Ciocana o altă mașină s-a răsturnat. Aceasta aparține regiei Autosalubritate. Nimeni nu a avut de suferit.

Reporter: Carolina Bețivu

Foto: FB/Viorel Mardare

Foto: FB/Viorel Mardare

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram