/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Andrian Candu, președintele Parlamentului, va avea propriul drapel. Acesta va fi personalizat cu plăci și franjuri din aur

missing
05 iunie 2018, ora 19:56

Potrivit regulamentului propus, drapelul va fi un pătrat de culoare roșie, iar în mijloc va fi printată Stema de Stat a Republicii Moldova, a cărei acvilă este de aur.

Pe margine, for fi plasate mai multe pătrate în culorile naționale ale Moldovei. De jur împrejur stindardul va fi decorat cu franjuri din aur. El va fi amplasat pe un suport din lemn cu talpa în metal.

Iar de-a lungul lemnului, va fi amplasată o plăcuță din aur pe care va fi gravat numele, prenumele și data învestirii lui Andrian Candu.

Plăcuța se va schimba odată cu venirea noului președinte al Parlamentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram