Un frizer din Serbia, cunoscut pentru tatuajele pe care le face din păr, a tuns portretul lui Cristiano Ronaldo pe capul unui microbist. Lucrarea a fost făcută în ajunul Campionatului Mondial de Fotbal, iar clientul își va etala coafura inedită la meciurile ce vor începe de pe 14 iunie, în Rusia.

Frizerul spune că va face astfel de tatuaje din păr pe toată durata săptămânii, în contextul în care pe 14 iunie, în Rusia, va fi dat startul Campionatului Mondial de Fotbal.

După cum știm, în curând va începe Campionatul Mondial de Fotbal. Așa că fanii din Serbia vor fi cei mai originali din istoria campionatului, ce ține de coafuri. Aceștia vor apărea cu tunsori ale celor mai cunoscuți fotbaliști internaționali”, spune frizerul Mario Hvala.

Pe lângă aceasta, clienții sunt răsfățați și cu un dans la bară. Frizerul spune că, de regulă, are nevoie între 3 și 6 ore pentru a tunde astfel de portrete. Mario Hvala realizează tatuaje din păr de 9 ani, primind și diferite titluri internaționale. Anterior, acesta a tuns și portretul detaliat al liderului nord-coreean Kim Jong Un pe capul unui client.