/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Un frizer din Serbia a devenit celebru după ce a realizat zeci de „tatuaje din păr” cu Ronaldo

05 iunie 2018, ora 17:32

Frizerul spune că va face astfel de tatuaje din păr pe toată durata săptămânii, în contextul în care pe 14 iunie, în Rusia, va fi dat startul Campionatului Mondial de Fotbal.

După cum știm, în curând va începe Campionatul Mondial de Fotbal. Așa că fanii din Serbia vor fi cei mai originali din istoria campionatului, ce ține de coafuri. Aceștia vor apărea cu tunsori ale celor mai cunoscuți fotbaliști internaționali”, spune frizerul Mario Hvala.

Pe lângă aceasta, clienții sunt răsfățați și cu un dans la bară. Frizerul spune că, de regulă, are nevoie între 3 și 6 ore pentru a tunde astfel de portrete. Mario Hvala realizează tatuaje din păr de 9 ani, primind și diferite titluri internaționale. Anterior, acesta a tuns și portretul detaliat al liderului nord-coreean Kim Jong Un pe capul unui client.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram