/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Plouă cu concerte gratuite organizate de Dodon. Vedetele „fac voluntariat” pentru președinte

06 iunie 2018, ora 16:36

„Dodon organizează ziua căpșunii pe 10 iunie, „Ziua căpșunii” cu Filip Kirkorov, 70-80 de mii de euro onorariul, apoi 30-40 de mii de euro scena, avionul, hotelul. Iese undeva 130 de mii de euro”, a menționat Renato Usatîi.

„- În ceea ce ține de „clovni” și „balaboli” care-s deprinși să numere numai banii, întrebații pe ei. Filip Kirkorov vine ca un prieten, ca un oaspete de-al meu. Vine fără bani.
– Dar îi veți achita transportul, mâncarea, cazarea?
– Nu. Mâncarea o să mănânce la mine acasă la Sadova”,
a spus președintele Dodon.

Mai multe portaluri din Rusia au publicat informații care confirmă prețurile anunțate de Usatîi. Presa rusă scrie că pe lângă toate cerințele organizatorice, Filip Kirkorov primește un onorariu de 75 de mii de dolari sau până la 1,5 milioane de ruble. Dodon însă nu s-a oprit la un singur concert. Pe 24 iunie președintele va organiza încă un eveniment, data asta la Chișinău, dedicat absolvenților liceelor. La manifestație vor participa mai multe vedete din Federația Rusă, care, potrivit președintelui, tot gratuit vor cânta.

„Cheltuieli în afara de scenă – alte cheltuieli nu vor fi. Pentru că, în mare parte, cei care vin o să vină ca invitați și ca prieteni”, a mai precizat șeful statului.

Oamenii au păreri împărțite în privința nenumăratelor concerte organizate de șeful statului. Majoritatea cred că banii ar trebui investiți în altfel de activități.

„Sigur că ar fi mult mai bine să repare o grădiniță sau în acțiuni de caritate”.

„Că se organizează concerte este foarte bine, eu mă bucur. Astfel crește cultura”.

„Nu aș investi în concert, aș investi în oamenii care muncesc, cărora le trebuie acești bani”.

„Știți, eu am copil mic și nu cred nimic pentru că nu merg la concerte. Eu cred că mai bine ar fi dacă ar face aceste drumuri ca să circulăm normal și fără probleme”.

„Dacă le-ar organiza din contul lui personal, ar fi bine. Eu cred că le-ar organiza mai rar”.

Nu este prima dată când vedetele străine „fac voluntariat” pentru Dodon. În ajun de 9 mai, în Piața Marii Adunări, a fost organizat un alt concert cu participarea mai multor artiști ruși între care și Oleg Gazmanov. Și atunci Dodon a declarat că artistul a cântat gratis.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram