/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Trei tineri, reținuți pentru producerea și comercializarea marijuanei. Riscă până la 15 de închisoare

06 iunie 2018, ora 16:29

Pe parcursul a trei săptămâni a fost documentată activitatea infracțională a unui grup de persoane care produceau și comercializau marijuana hidroponică, astfel, fiind reținuți doi bărbați, ambii domiciliați în mun. Chișinău, se anunță într-un comunicat MAI. În urma perchezițiilor, polițiștii au depistat mai multe doze de marijuana hidroponică, pregătite pentru comercializare consumatorilor finali.

Ulterior, oamenii legii spun că a fost reținut liderul grupului, de la care au fost efectuate achiziții de control. În urma perchezițiilor efectuate, a fost ridicată marijuana în proporții mari, aproximativ 500 gr, mijloace bănești provenite de la achizițiile de control, precum și din realizarea ilegală a drogurilor, telefoane mobile și cartele SIM utilizate la comiterea infracțiunii.

De la începutul anului 2018, polițiștii au ridicat peste 50 kg de droguri de origine vegetală, care sunt cele mai răspândite pe teritoriul țării.

Menționăm că, de la 1 iunie, pe întreg teritoriul Republicii se desfășoară operațiunea „MAC – 2018”, care are ca obiectiv prevenirea și combaterea consumului și traficului ilicit de droguri, în special celor de origine vegetală, depistarea și nimicirea plantelor cu conținut narcotic, identificarea persoanelor care le cultivă, toate aceste acțiuni fiind orientate să diminueze oferta de droguri către consumatori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram