/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Controale inopinate la producătorii de căpșuni. Ce au stabilit inspectorii ANSA

missing
07 iunie 2018, ora 16:54

După ce au fost preluate mai multe probe de căpșuni, rezultatele de laborator au demonstrat că nu au fost depistate limite maxime admisibile depășite ale reziduurilor de pesticide. Astfel, ANSA asigură consumatorii să procure cu încredere căpșuni de la producătorii autohtoni.

Totodată, ANSA atenționează producătorii agricoli să respecte tehnologiile de cultivare a fructelor și legumelor, să nu facă abuz de utilizare a chimicalelor. Controale inopinate privind respectarea termenilor de așteptare după aplicare a produselor de uz fitosanitar și fertilizanți până la recoltare vor continua.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram