/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Racola tinere și le convingea să se prostitueze în Turcia. O moldoveancă, reținută pe Aeroportul Chișinău

07 iunie 2018, ora 10:04

Potrivit datelor acumulate, moldoveanca identifica tinere pe rețelele de socializare și le îndemna la practicarea prostituției la Istanbul, Turcia, convingându-le că activitatea lor va fi bine plătită.

În cadrul audierilor, moldoveanca de 23 de ani a relatat în amănunte planul său deconspirat la frontieră, recunoscându-și vina. Aceasta este locuitoare a satului Tudora, raionul Ștefan-Vodă și educă doi copii minori.

Angajații Poliției de Frontieră continuă să întreprindă mai multe acțiuni menite să identifice alte victime ale traficului de ființe umane, dar și a posibililor complici ai infracțiunii. În cazul în care se va dovedi vinovăția moldovencei, aceasta riscă pedeapsă cu închisoarea de la 4 la 7 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram