/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Ce spune taximetristul amendat pentru că a încleiat un abțibild pe luneta mașinii despre vâlva de la Guvern

08 iunie 2018, ora 18:50

El spune că a auzit de la televizor că s-a discutat acest subiect, doar că pe el nimeni nu l-a contactat privind acest subiect. „De la minister, nimeni nu m-a contactat, amenda eu am achitat-o chiar în prima zi, când mi-a fost dată, deoarece mi-au scos și numărul de la mașină. Și pentru că am doi copii și vreo patru credite, mie îmi trebuie să lucrez și nu am timp să mă judec cu dânșii”, spune Vadim Todorov.

Amintim că, taximetristul a primit o amendă de 300 de lei, deoarece inspectorul de patrulare a considerat abțibildul cu mesajul „Sunt împotriva creșterii prețurilor la carburanți” ca fiind publicitate neautorizată.

Ulterior, în ședința din 7 iunie a Guvernului, premierul Pavel Filip a cerut explicații de la ministrul Jizdan pe marginea cazului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram