/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cinci persoane au fost reținute în timp ce vindeau droguri. Ce pedeapsă riscă

missing
08 iunie 2018, ora 14:34

Oamenii legii au stabilit, că în perioada ianuarie – iunie 2018, inculpaţii au primit pentru realizare droguri, pe care le-au transportat, păstrat şi realizat pe întreg teritoriul municipiului Chişinău.

Reţinerea indivizilor a avut loc concomitent, în câteva sectoare ale capitalei, în momentul în care aceştia intenţionau să comercializeze droguri, iar fiind percheziţionaţi, asupra lor au fost depistate şi ridicate 20 tuburi de masă plastică, 15 pacheţele şi 22 de pliculeţe termoizolate cu material polimeric, în care se afla substanţă narcotică.

De asemenea, în cadrul percheziţiei efectuate la domiciliul bănuiţilor, au fost depistate şi ridicate droguri, un cântar, tuburi şi un laptop, prin intermediul căruia erau identificaţi potenţialii cumpărători ai substanţelor narcotice.

Cei cinci au fost reţinuţi preventiv pentru 72 de ore, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă de la 3 la 7 ani închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram