Deputatul Constantin Țuțu neagă acuzațiile primarului de la Băcioi și susține că el nu l-a amenințat, iar ultima dată a încercat să vorbească cu el în legătură cu inaugurarea unui teren de joacă în comună.

„Nu prea am timp să citesc toate prostiile pe care le face el, dar pot să vă spun un lucru cert, cu domnul Șalari ultima dată am vrut să vorbesc când am inaugurat terenul de joacă la Băcioi, unde el nu mi-a răspuns la telefon. În general nici nu prea am vorbit cu el, ceea ce spune el că i-am făcut oferte, că l-am amenințat niciodată nu a fost așa lucru. El deja de vreo trei, patru ani el încearcă cumva să lupte cu mine și tot timpul spune că-l ameninț … Eu îl sfătuiesc să meargă la poliției ori la procuratură ca să depună o plângere”, a declarat Constantin Țuțu pentru TV8.

Amintim că, vineri, 8 iunie, primarul de Băcioi, Vitalie Șalari a anunțat că a făcut un demers către mai multe organisme internaționale cărora le-a cerut azil pentru sine și familia sa. Temei pentru solicitare a servit, după cum spune primarul, amenințările din partea deputatului PD Constantin Țuțu.