/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Cum arăta blocul cu 15 etaje, care urma să fie ridicat în locul Cinematografului Gaudeamus

08 iunie 2018, ora 17:30

„Se propune un stil high-tech, dar dacă ne uităm la construcțiile deja existente, acesta nu se încadrează în peisaj. Construcția care este mai simplă arhitectural cred că ar avea dreptul la existență. Dosarul cu acest obiectiv se află spre examinare, aspectul clădirii va fi discutat”, a precizat atunci viceprimarul.

Nistor Grozavu a mai menționat atunci că la primul etaj al clădirii urmează să fie amenajate câteva săli de cinematograf, spații comerciale și oficii, iar spațiile verzi și monumentul urmează să fie păstrate integral.

Menționăm că societatea civilă a semnalat că la cinematograful Gaudeamus din Capitală se pare că au început lucrările de demolare ale clădirii. Potrivit acestora, de două zile muncitorii demontează acoperișul cinematografului. Menționăm că autorizația de demolare a cinematografului a fost semnată de fostul primar Dorin Chirtoacă, încă în 2016. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Foto: allmoldova.com

Foto: allmoldova.com

Foto: allmoldova.com

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram