/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Raport CCA: TV8 - singurul post de televiziune care a reflectat corect campania electorală

missing
08 iunie 2018, ora 18:29

„Urmare a analizei cantitative și calitative, s-a atestat că postul de televiziune TV8, în perioada de raport 10 – 20 mai 2018 și 23 mai – 3 iunie 2018, nu a comis derogări de la legislația audiovizuală electorală și de la decizia CCA Nr.16/101 din 21.07.2017”, a menționat Elena Mirjan, reprezentant CCA.

Administrația postului nostru de televiziune susține că rezultatul obținut de TV8 este conform cu obiectivele și valorile instituției.

„Rezultatele raportului de monitorizare CCA demonstrează, de fapt, ceea ce și-a propus postul de televiziune TV8 încă din momentul fondării acestuia – să fie un post de televiziune echidistant, corect, profesionist și fără partizanat politic”, susține Mariana Rață, director al departamentului de știri TV8.

Celelalte posturi TV monitorizate ar fi favorizat anumiți candidați sau partide, se mai arată în raportul CCA. Acestea au primit avertizări publice și sancțiuni de la 5.000 la 25.000 de lei după ce au fost monitorizate în perioada 10 mai – 3 iunie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram