/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Caz terifiant la Orhei. O femeie a fost găsită moartă, alături de copilul său nou-născut

10 iunie 2018, ora 11:58

Potrivit poliției, pe 9 iunie, aproximativ la ora 16.00, femeia a plecat la câmp, singură, pentru a aduce de mâncare la iepuri. Spre seară, aceasta nu s-a mai întors la domiciliu. Toată noaptea, femeia a fost căutată de către concubinul său, dar fără succes. Menționăm că, bărbatul nu s-a adresat la Poliție pentru ajutor.

A doua zi, pe 10 iunie, concubinul a găsit-o fără suflarea în ograda unei case abandonate din localitate. Alături de ea, se afla un prunc nou născut. Ajungând la fața locului, angajații serviciului 903 au constatat decesul femeii, iar copilul a fost transportat la spitalul raional Orhei. Actualmente, micuțul se află în afara oricărui pericol.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal, în cadrul căruia vor fi stabilite toate circumstanțele tragediei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram