Noul președinte al Federației de Tenis din Republica Moldova este Ceslav Ciuhrii. Acesta a fost investit oficial în funcția de președintele în cadrul conferinței ordinare a Federației de Tenis din Republica Moldova din data 28 mai. Totodată, în cadrul evenimentul a fost desemnați și membrii Biroului Federal al Federației de Tenis.

Ciuhrii a fost învestit oficial în funcție la data de 11 iunie 2018, după votul Biroului Federal al FTM a fost înregistrat la Ministerul Justiției al RM.

Ceslav Ciuhrii este proprietarul companiei farmaceutice „Biotehnos” și persoana care pe parcursul multor ani a fost alături de tenisul moldovenesc nu doar în calitate de jucător amator și prieten, dar și în repetate rânduri sponsor al turneelor naționale și internaționale organizate în Republica Moldova.

Citește și „Noul președinte al Federației de Tenis, cel căruia Plahotniuc i-a vândut cafeneaua „Guguță” din centrul Capitalei

Tot în cadrul conferinței au fost reorganizat Biroul Federal al FTM, fiind redenumit Board al FTM și care începând de astăzi va include 5 membri. Aceștia sunt:

  • Ceslav Ciuhrii, președintele FTM,
  • Oleg Efrim, partener al firmei de avocați Efrim Roșca și Asociații și ex-ministru al Justiției,
  • Nicolas Nicula, managing partener al companiei Acvila Group și proprietar al clubului de tenis „Acvila”,
  • Cătălin Giosan, director Pro TV Chișinău;
  • Maria Agapii.