/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O nouă operațiune de salvare. O tânără a căzut într-o fântână adâncă de 14 de metri

11 iunie 2018, ora 11:06

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, salvatorii au fost alertați de rudele fetei care a căzut într-o fântâna publică din satul Dușmani, raionul Glodeni. La fața locului au intervenit o echipă de salvatori care au reușit în 20 de minute să scoată femeia de la adâncimea de 14 metri. Persoana nu a suportat traumatisme grave și ulterior a fost transportată la spitalul raional.

Toate circumstanțele acestui caz sunt cercetate de organele de drept. În caz de situații de risc Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă oamenii să apeleze pentru ajutor Serviciul 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram