/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Și-a omorât fosta concubină și a îngropat-o în grădină. Un bărbat din Criuleni riscă până la 15 ani de închisoare

11 iunie 2018, ora 11:16

Potrivit poliției, la 1 iunie curent, o femeie a solicitat ajutorul poliției din Criuleni pentru ai găsi prietena care de două zile nu răspundea la telefon și nici nu era acasă.

Oamenii legii au stabilit că, în noaptea de 30 spre 31 mai, victima, o femeie de 38 de ani, aflându-se la domiciliul fostului concubin, între ei s-a iscat un conflict, iar bărbatul a agresat-o, cauzându-i leziuni în regiunea capului, care au dus la moartea acesteia. Pentru a ascunde fapta, bărbatul a săpat o groapă în grădină și în noaptea de 1 iunie a îngropat trupul femeii, iar la haine și telefon a dat foc. Ca urmare a perchezițiilor efectuate în gospodăria concubinului, polițiștii au găsit cadavrul femeii îngropat la locul respectiv.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor intenționat. De asemenea, trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la medicina legală din Criuleni pentru efectuarea autopsiei.

Suspectul este arestat pentru 30 zile, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 15 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram