/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un șofer a fost condamnat cu suspendare pentru că a accident mortal un pieton

11 iunie 2018, ora 09:59

Tragedia s-a produs în seara zilei de 17 ianuarie curent, pe strada centrală din oraşul Floreşti. Deplasându-se la volanul unui Volkswagen Golf, inculpatul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, pe un carosabil acoperit cu polei, tamponând un pieton care tocmai traversa strada.

Cu toate acestea, inculpatul şi-a continuat drumul, părăsind locul accidentului rutier şi lăsând victima în primejdie, care, urmare a vătămărilor grave primite, a decedat.

Procurorii consideră verdictul primei instanţe prea blând pentru „încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport”, „părăsirea locului accidentului rutier” şi „lăsarea în primejdie” şi anunţă că au contestat deja sentinţa, insistând pe condamnarea inculpatului la o pedeapsă reală cu închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram