/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Automobiliștii protestează din nou PMAN împotriva scumpirii carburanților

missing
12 iunie 2018, ora 20:57

Menționăm că, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit un nou plafon pentru tarifele la carburanți, care vor fi valabile începând cu ziua de mâine, 13 iunie, și vor fi valabile până pe 26 iunie. Potrivit acestora, pentru benzină Premium-95 s-a stabilit prețul de – 19,49 lei, cu 34 de bănuți mai mult decât prețul stabilit anterior (16 mai), iar pentru motorină – 17,41 lei, cu 32 de bani mai mult.

Precizăm că, ANRE a stabilit la data de 29 mai noi prețuri la benzină și motorină, ulterior și-a suspendat decizia după ce Premierul a cerut explicații și din cauza nemulțumirii automobiliștilor, iar în vigoare au fost prețurile stabilite pe 15 mai. Atunci pentru un litru de benzină cu cifra octanică A-95 a fost stabilit prețul maxim de 19 lei și 15 bani, iar pentru motorina 17 lei și 09 bani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram