/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Șeful delegație UE în Moldova, Peter Michalko, invitatul emisiunii „Politica Nataliei Morari”

missing
12 iunie 2018, ora 17:56

Menționăm că, anterior Michalko a declarat că UE va monitoriza atent campania pentru alegerile parlamentare programate pentru acest an. De asemenea, el a spus că este important ca Moldova să nu rateze șansa de a se apropia și mai mult de Uniunea Europeana. Lucru care este însă posibil, potrivit oficialului european, doar prin implementarea reformelor. Tot el, a precizat că asistența macro-financiară de 100 de milioane de euro va veni, dar condiționat.

Peter Michalko și-a început activitatea în calitate de șef al Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova în luna septembrie a anului trecut. Anterior, el a mai activat în R. Moldova Peter fiind consilier politic al reprezentantului special al UE în RM Kalman Mizsei în perioada 2007-2011.

Puteți urmări emisiunea marți, 12 iunie, ora 21:30, live pe tv8.md. Puteți adresa întrebări pentru cei doi invitați prin intermediul unui email la redactia@tv8.md sau să lăsați un mesaj pe pagina de Facebook a televiziunii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram