/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Trei copii au plecat dintr-o grădiniță din Capitală și s-au plimbat prin oraș. Ce spune DGETS

12 iunie 2018, ora 13:56

Vorotneac a menționat că copii aveau vârsta de 6/7 ani și au fost plasați aici pe timpul verii, deoarece grădinița lor este în reparație. Tot ea spune că copii nu au lipsit mai mult de 20 de minute, deoarece directoarea era mereu în contact cu direcția din momentul dispariției copiilor. Ea a mai menționat că incidentul este cercetat şi analizat, iar ulterior, dacă administrația va fi găsită vinovată de incident, ea va fi sancţionată conform Codului Muncii.

În același timp, mama unuia dintre copii povestește că a fost anunțată despre dispariția copiilor, abia după ce aceștia au fost găsiți. Iar, în timp ce administrația grădiniței spune că aceștia au lipsit timp de vreo 20 de minute, părinții susțin că aceștia au lipsit în jur de trei ore.

Ne-au spus că copii nu au lipsit mai mult de 20 de minute. Dar, după cum s-a dovedit (copii ne-au arătat aventura lor), copiii au fugit după micul dejun, și s-au plimbat cel puțin 3 ore, deoarece administratorul magazinului, care i-a găsit, și i-a dus înapoi la grădiniță, a menționat că la ea au ajuns la 11.30! Noi am mers de-a lungul acestui traseu și numai până la magazin ne-a luat o oră să ajungem (pasul copiilor), asta noi încă nu ne-am jucat la tobogane și nu am „rătăcit”. Copiii noștri au ajuns la o depărtare de 2 km de la grădiniță”, povestește femeia.

Ea mai spune că copii au traversat două străzi, dintre care una cu patru benzi, au intrat în magazine, în frizerii, s-au dat în parc pe tobogane. Au fost văzuți de mame, maturi, însă doar două femei dintr-un magazin de suvenire s-au alarmat în privința acestora.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram