/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Mama fetiței omorâte de o dădacă a ajuns în Parlamentul israelian. A cerut mai multă siguranță în grădinițe

missing
12 iunie 2018, ora 18:36

„Vă mulțumesc foarte mult că ma-ți invitat aici. Vă mulțumesc din suflet celor care ați venit aici. Știu că acum nu putem face nimic pentru a ne întoarce copilul nostru înapoi, dar aș vrea pentru alți copii să se aibă grijă prin instalarea camerelor de supraveghere în grădinițe, pentru a putea vedea ce fac copii în orice moment. Cunosc legile din țară și știu că la vârsta de trei ani, mama trebui să-și ducă copilul la grădiniță, deoarece ea trebuie să se întoarcă la muncă. Dar, copilul este atât de mic și nu poate spune acasă: „Mama eu nu vrea să merg acolo, deoarece este violență sau altceva…”. Și aș vrea ca toată lumea, toți părinții, mamele să facă proteste, manifestații și aș vrea ca legea în țara dată se se schimbe”, a declarat Dorina.

Ea a prezentat ca exemplu R. Moldova, unde copii merg la grădiniță la o vârstă mai înaintată, când ei pot vorbi și pot spune ce li se întâmplă la grădiniță.

Amintim că, fetița unor moldoveni, stabiliți în Israel, a fost omorâtă în timp ce se afla la o grădiniță privată. Principalul suspect este dădaca – o ucraineancă de 23 de ani. Pe acest caz a avut loc prima ședință de judecată, iar în rechizitoriul prezentat de procuror se spune că dădaca a ucis-o pe Yasmin, acoperind-o cu o plapumă și blocându-i accesul la aer. De asemenea, ea este acuzată de alte opt cazuri de batjocură crudă asupra altor opt copii: i-a bătut de podea, i-a aruncat și scuturat, i-a lovit, târât pe podea, i-a acoperit cu pături sau le-a pus o găleată în cap.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram