/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dodon pleacă la Moscova pentru a participa la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal

missing
13 iunie 2018, ora 10:25

Președintele mai spune că, în cadrul vizitei sunt preconizate întrevederi cu persoane oficiale din Federația Rusă și din alte țări, inclusiv cu Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Chiril.

Menționăm că, meciurile din Cupa Mondială FIFA 2018 se vor disputa pe 12 stadioane din 11 oraşe ale Federaţiei Ruse, toate situate în partea europeană a țării pentru a se reduce timpul de călătorie pentru echipele participante, care sunt 32 la număr. La meciurile celei de-a XXI-a ediţii a Cupei Mondiale de Fotbal se așteaptă să vină circa 570.000 de fani străini şi 700.000 de admiratori ai fotbalului din Rusia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram