/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/DOC/ Primăria oferă 14 mln. de lei mai multor școli și grădinițe din Chișinău ca să-și achite datoriile

missing
14 iunie 2018, ora 08:15

Dispoziția prevede alocarea a 8522,7 mii lei instituțiilor de învățământ cu un număr mic de elevi (instituții cu sold negativ) pentru achitarea datoriilor și plăților curente pentru energia termică, gaze, apă și canalizare, pentru perioada mai-august a anului curent. Banii vor fi alocați din contul mijloacelor financiare centralizate prevăzute pentru procesul educațional (5550,5 mii lei) și din contul mijloacelor financiare centralizate prevăzute pentru liceele și clasele cu profil (2922,7 mii lei).

Din contul mijloacelor prevăzute pentru suplimentarea unor articole de cheltuieli ale instituțiilor cu regim special și alte cheltuieli, peste 60 de grădinițe vor primi 5299,3 mii lei. Iar două gimnazii vor primi 245 de mii de lei.

Direcția generală finanțe de la Primăria Chișinău va opera modificările de rigoare în bugetul municipal pentru anul 2018 pentru executarea dispoziției. Mai jos găsiți lista instituțiilor și sumele de bani alocate pentru fiecare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram