Atmosferă caldă, temperaturi ridicate dar contrastate de înnorări și precipitații, cam așa se descrie vremea de această dată. Chiar dacă ne așteaptă o maximă de 31 de grade, soare vom găsi doar în sudul țării, în rest sunt prognozate precipitații însoțite de descărcări electrice, ceea ce ne va mai răcori nițel. Vântul va sufla ușor din Sud-Est.

Începem ca de obicei cu nordul țării. Aici vom avea vreme tristă, mulți nori pe cer, și ploi cu descărcări electrice. 25 de grade vor fi dimineața, iar până la amiază 27.

Același tablou va fi și în centru, cer noros și precipitații. Totuși temperaturile vor rămâne generoase. Dimineața vor fi 25 de grade,iar la prânz vom avea o temperatură de 31.

Sudul țării va face excepție de această dată, în loc de stropi de ploaie și nori vom găsi un soare fierbinte și vreme foarte caldă. Ziua va începe cu 23 de grade și va continua cu 31.

Nu uitați umbrelele fiindcă și în capitala de așteaptă ploi cu descărcări electrice și înnorări persistente. Vremea însă se va menține caldă, la noapte vor fi 20 de grade, iar ziua vom avea parte de 29.