/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Creșteau cânepă acasă pentru comercializare. Doi bărbați din Cahul, cercetați penal

missing
15 iunie 2018, ora 11:47

Aceștia au intrat în vizorul poliției ca urmare a informațiilor operative parvenite în cadrul IP Cahul. Astfel, polițiștii au efectuat mai multe percheziții în orașul Cahul, în urma cărora în automobilul unui bărbat au fost depistate și ridicate droguri de tip marijuana, un pistol pneumatic de model „Baikal”, deținut ilegal, două baloane cu aer comprimat și obiecte ce servesc la consumul drogurilor.

Circa 300 de plante de cânepă au fost depistate în grădina altui suspect, iar în casa acestuia, o odaie special amenajată cu ventilatoare și alte obiecte ce servesc la creșterea plantelor, precum şi o armă de vânătoare, deținută ilegal. Poliţiştii au stabilit că drogurile erau destinate pentru a fi comercializate.

Cânepa și ambele arme au fost ridicate pentru efectuarea expertizei.

Bărbaţii sunt cercetaţi în libertate, dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă amendă în mărime de la 20 000 până la 35 000 de lei sau închisoare de până la un an.

Menționăm că, în perioada 1 iunie -31 august 2018 oamenii legii desfășoară acțiunea „MAC” pentru a diminua oferta de droguri către consumatori. Totodată, forțele de ordine vor verifica în localităţi cotele de pământ ce aparţin persoanelor fizice sau juridice, pentru a depista cazurile de cultivare ilicită a plantelor cu conţinut narcotic, precum şi a locurilor de creştere haotică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram